Wie zijn wij

Boerderijwinkel Tante Kay is bedacht en ontstaan op het kalverbedrijf van mijn vriend, Leon Hazenberg en mijzelf, Kayleigh van Breugel. Wij zijn twee jonge ondernemers van 25 en 26 jaar die dit bedrijf sinds januari 2022 samen runnen. Leon is veel in de stal tussen de kalveren te vinden en ik werk buitenshuis als dierenartsassistente en ik heb jaren ervaring opgedaan in een vers speciaalzaak.

Het is ontzettend leuk, leerzaam en gezellig om samen met mijn vriend verder te bouwen aan deze boerderij. Het werken op de boerderij combineren met een winkel leek me het leukste wat er is, hierdoor is het idee gekomen om een boerderijwinkel te starten.  Dit heb ik samen met Leon vanaf maart 2023 kunnen realiseren. Het werken met mensen en dit combineren met onze mooie boerderij maakt me enorm enthousiast!