Ons Assortiment

Het wordt gelukkig steeds belangrijker in onze samenleving, weet wat je eet! Met deze gedachte ben ik op zoek gegaan naar de beste producten voor in de winkel om heerlijk van te genieten! Hier kunt u een korte samenvatting vinden over ons assortiment. 


Vlees 

Diepvriezen met vlees

Ons vlees komt allemaal van de Nederlandse Boeren en is zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit! Een eerlijk en puur stukje vlees zonder toevoegingen!

Ons lamsvlees en kalfsvlees komt van onze eigen boerderij, hier zijn we stiekem het meeste trots op! 

Wij hebben rundvlees afkomstig van het ras de Blonde d'Aquitatine, dit ras is groot, zwaar, loopt grotendeels buiten en heeft zeer smaakvol vlees. En ons varkens en kippenvlees komt van gangbare boeren allen van de beste kwaliteit en Nederlandse oorsprong.

Wij hebben een uitgebreid assortiment vlees en in de winkel alleen vers ingevroren beschikbaar. Wilt u het vlees graag ontdooid of vers geleverd hebben? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. 

Graag laten wij alles zien in de winkel en vertellen we u het verhaal achter het vlees!

Wilt u een pakket op maat? Voor op de BBQ of handig voor in de diepvries dit kan allemaal! 

BBQ pakket inclusief rauwkost, salades, huzarensalade etc. al mogelijk vanaf 16 euro p.p.

Vraag ons naar de mogelijkheden.


Kaas

Wij hebben heerlijke Noord-Hollandse kaas van Lutjewinkel. De lutjewinkel kaasmakerij in de kop van Noord-Holland is de oorsprong van eerste klas kaas. De kaasmakers bewaken al sinds 1916 de eeuwenoude bereidingswijze. Dit is een indrukwekkende streekkaas met een bijzonder rijk smaakpallet. Beschikbaar van jonge tot oude kaas.

Boerenkaas Juweel wordt met de hand bereid en is gemaakt van volle, niet afgeroomde, rauwe melk. Dit 'Juweel' wordt gemaakt op speciaal geselecteerde boerderijen in de Hollandse polders, van verse koemelk. Bij ons beschikbaar in Jong belegen, belegen en met heerlijke toevoegingen zoals paprika&ui, fenegriek en pesto.

Geitenkaas Saantje is een super lekkere Brabantse geitenkaas. Heerlijk romig en smaakvol, beschikbaar in belegen en met heerlijke toevoegingen zoals brandnetel, fenegriek en Italiaanse kruiden. 

Wij laten u graag kennismaken met onze heerlijke kazen!


Zuivel

Bij ons is ook heerlijke verse yoghurt te vinden, gemaakt op ambachtelijke wijze in de Vughtse ijsboerderij. Deze yoghurt is gemaakt van de melk van hun eigen koeien. Deze is bij ons te vinden in verschillende smaken. Ook hebben wij boeren ijs, afkomstig van de Vughtse ijsboerderij. Zowel verkrijgbaar op melkbasis als op waterbasis (lactosevrij).


Eieren

Wij hebben 15 kippen die ons iedere dag van verse eieren voorzien. Maar aangezien de vraag groter is als het aanbod, liggen ook liggen de eieren van de kippen van mijn schoonbroer bij ons in de winkel. Hij heeft een ecologische boomkwekerij, in plaats van gebruik te maken van onkruidverdelgers lopen er legkippen tussen de bomen om door het zand te scharrelen en het onkruid vrij te houden.


Groenten/Fruit

Wij hebben verschillende soorten streek groenten en fruit in de winkel. Wat voor soorten groenten/fruit er zijn ligt aan het seizoen dat het geteeld wordt, dus dit kan per periode verschillen. Iedere week vers beschikbaar.


Chocolade

Wij hebben heerlijke bonbons van Cerisette uit Oisterwijk, van hand gemaakte pralines tot aan slagroom truffels. Een echte parel voor de chocoladeliefhebbers.


Noten/zuidvruchten

Wij hebben ieder weekend vers gebrande noten in de winkel, van een boerenmix en cashewmix tot aan chili en soja crackers. Een ruim assortiment aan noten om heerlijk van te genieten. Zowel gebrand/gezout als ongebrand/ongezout. Een super gezond tussendoortje.

Ook verse dadels en pruimen zijn een onderdeel van ons assortiment. 


Cadeaupakketten

Een cadeaupakket op maat? In de winkel hebben wij verschillende leuke cadeautjes voorverpakt staan met van allerlei lekkers erin. Zit er niet bij wat u zoekt, dan kunnen wij ook een pakket voor u op maat maken. Voor een feestje, verjaardag, kerstpakket of een andere gelegenheid, het is allemaal mogelijk. Vraag bij ons naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen of te bellen naar ons nummer.


Borrelplanken

Ook maken wij borrelplanken voor iedere gelegenheid. Met verschillende kaasjes, worstjes, noten en dipjes, er is van alles mogelijk. Geef aan ons door voor hoeveel personen het mag zijn en wij maken er een heerlijk bourgondische borrelplank van. Vraag bij ons naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen of te bellen naar ons nummer.